Admin Admin
Mesaj Sayısı : 230 Başarı Sistemi : 10 Kayıt tarihi : 02/08/09 Yaş : 33 Nerden : samSun
| Konu: Şehinşah - ''Özgürlük Güvercini Ölümtape'' Ömrün Törpüsü 4 verse + Kgf_İdame Tipler Salı Ağus. 11, 2009 12:24 pm | |
| ÖMRÜN TÖRPÜSÜ 4 VERSE 1
ne meret şey bu rap ki gebereceğim emmi kefere değil fameim emrimde şeyhin şerefe ne için mi rap genede rap için her evin teybinde rap genelev haricinde yeni ben tahmininden daha ii lami cimi yok 14 yaşındaydım ulan hala balicimi fuck !!! yaani chilinin ufuk party bitch ini biç varlık maneviyat olsa şeyho riçi riç pes be abicim al bidaha alamadıysan tabiri sar bidaha nedesem az mesaneni yar bidaha bak şeyho orda be saf fuck without çekilmişten çekilmiş fuat bonobo kasetim çemkirdiğim bu beat tuhaf olan o hasetim rota doğru rodos sona doğru bodos postmodern hiphop out kollabo kardeşim
ÖMRÜN TÖRPÜSÜ 4 VERSE 2
beni sevebilicek birini görebilicek kadar uzun yaşayabilicekmiyim şöför bey devam edin inicek diilim kötü örnek şeyhinin biticek film..
aşk bize ne kadar yakışmış farkında bile diil ne fark eder gitmen aklımda suretin keza keder gitmen ardından cool editte dans eder biitler kaydıyla bu rapin esaretten titrer karnımda şu dediin kelebeklenmeler vesayre haybeden tripler.. gene keklenenler kervanında bahaneden gitmen sene geçmeden gel her yanımda kaybeden tipler ne sağar benden kimse nede kör haberim var.. ve her kimse o adam kaderin yar ve saatimse 10 amma kadehim daa çok şarapla yıkanıcak mesaanemde... tane tane veda et bitanem e daa ne lanet et baarr hatta kal de.. yata ve saatide al sade seni kal hata de geçer de bi şans daa ver Hadi be.. lüüttfen hadi bee lüttffen hadi be be be be be be
ÖMRÜN TÖRPÜSÜ 4 VERSE 3
söz yaz oku verse göz görür eski okul öz microdalga sörf yapar örf adet otur çöz ön sıralar dolu rap yolu yokuş oolum öl bidaa dön ve söyle rap ziraa öl.. bönlük sendromu ver drummu gel büromü gez kro bu rap borudur her soruna sert yorumum el pençe divan olur normmaal oluuuum sen bence kitap oku moral olur tavsiyem obloomooov ve bilirim teşekkürü porshe borç diiil ödünç verdim corc geri ver a punch !!!!! manyaa diilim ikiz diil cümle sonum fakat rapçiler için oldum umre yolu .. şaka...pandik atmak gibi bişiidi diimiii çiğ raymlar yapan iş bilmezler için kafiyesimi fazla yoksa versümü bol geldi bi türlü tutturamadığın tarif hiphop emmiii...
ÖMRÜN TÖRPÜSÜ 4 VERSE 4
ta tam ta tamm !!! underground alt tabaka damada babadan punch hatta maafakkaa ne o rappa !! tüm maymunları s*ktim alt katta aids olmadım hala s*ks sonrası rap yapcam pu haa haa haa !! 10 dakkalık bu vaka haa bu kadar lan!! hala ku vak vak utan lan utan ufuğa kulp takma kukla em ama yutma lan yutmaa!! ben adam tutmam 2pac ne alaka bunla!! istanbul tadilatta taa dip hatta matah değil hasatta paramparça paktlar!!! istisnasız müstesna rap tek hayatta kristalimsi fakat rengaarenk hayatlarr!! otobanın en eski çok oturgaçlı götürgecinde en arka koltuun en tekerlek üstü yerinde bir şeyler karalayan bi yolcu var yolcular!! son ç*ş hakkı yol civarı tükenmiş hiphopçularr!!
+FEAT KGF
tesaadüfe bak mezarımı bile kazmış kaileler mesanemde feragat hesabını yapmış kahpeler feri patlak her hiphoptan çal partnerin hammal ve bir aptal en ufak punch !! parçalar aaaç!! -yeni saçlarım nasıl -yoncalar açmışsın kızım ne zamandan beridir crewwim kgf ve sanırsam creewimin karagümrük türevi kgf bu son ihtar bırak bu rap değil ulan bu ra değil la bebe altını ıslat!! rap sınavı bu kpss abs kapat o telefonu bu rape salise farkı mesaj ve sen!! hadise san o raj kapooru ayrılığa bu aşk kaporo kardeşlerim hard kollabo booana boooulaşma HOOMOO NO 1 HOMO 1 HOMO NO 1 HOMO NO 1 HOMOOww!!! farzetki biraz red kit inan şeyhin idare eder safiye soymanla faik öztürk kadar idame tipler. imalattan halka siftah inan saçma yaptıın hiphop ki yan basmak işte bu tam bir an punchlık dinle ulan!!! | |
|
ceditli-gençlik moderatör
Mesaj Sayısı : 272 Başarı Sistemi : 10 Kayıt tarihi : 05/08/09 Yaş : 29 Nerden : samsun
| Konu: Geri: Şehinşah - ''Özgürlük Güvercini Ölümtape'' Ömrün Törpüsü 4 verse + Kgf_İdame Tipler Salı Ağus. 11, 2009 12:49 pm | |
| bn şehinşahın şarkılaerını hiç dinlemedim | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 230 Başarı Sistemi : 10 Kayıt tarihi : 02/08/09 Yaş : 33 Nerden : samSun
| Konu: Geri: Şehinşah - ''Özgürlük Güvercini Ölümtape'' Ömrün Törpüsü 4 verse + Kgf_İdame Tipler Salı Ağus. 11, 2009 12:56 pm | |
| dinle bence | |
|
ceditli-gençlik moderatör
Mesaj Sayısı : 272 Başarı Sistemi : 10 Kayıt tarihi : 05/08/09 Yaş : 29 Nerden : samsun
| Konu: Geri: Şehinşah - ''Özgürlük Güvercini Ölümtape'' Ömrün Törpüsü 4 verse + Kgf_İdame Tipler Salı Ağus. 11, 2009 1:14 pm | |
| | |
|