Admin Admin
Mesaj Sayısı : 230 Başarı Sistemi : 10 Kayıt tarihi : 02/08/09 Yaş : 33 Nerden : samSun
| Konu: pit10 ...... Salı Ağus. 11, 2009 12:29 pm | |
| hayat 0yun değiL şakaya geLmez ama bak bi burada durumun en basit ve empatiyLe sakin 0LmaLı sempatik tavırLarın hepsi sahte kanma aLdananLar anLar 0nLar 0Lgun 0Ldu s0Ldu güLLer ünLer ünLem aLdı s0nuna y0Luna k0ştu d0Ldu günLer n0Ldu d0Ldurun bu kaLbi kinLe dinLe sadece hergece güzeLLerin arasında binbir türLü biLmece bekLer eğLenen bu kaLpLer uzaktır eLLer tutamazsın ama unut bir umut var 0Lsun derdine deva sakın bırakma c0k bakma aLdanma bu bir kukLa 0nLa 0ynarLar y0LLar artık kapaLı bakaLım 0 zaman içeri gireLim iteLim kapıda kaLma yarının önüne k0ydun engeL eksen öğrenin bu gözLerin içi kinLi böyLe mi? s0n nefeste b0şsun buraya h0ş bir içki gönderin güLdürmez ama unutturur zaman iLaç damLaLarda s0n buLdu y0LcuLuk c0k acıysa banane eee kanadım bugün anLarım yarın biLki artık öLüm c0k yakın söyLeme zamanı gizLeme yükünü özLeme dünün bekLeme bugünü isteme c0k fazLa dur deme hadi gazLa sisLeme Lanet etme bu rivayet eLLeme kara hisLer söyLeme sana bizLer öyLe bakıp danapçıdırLarı ama çök yere ettim sen ör besLeme adam 0Ldu anLatırken gözLerim d0Ldu k0LLarımda bir güvercin ağLar ama n0rmaL deme bu yüreği dağLar her seferde t0prağa sade umut etkim senLe tüm aşkLarımı temize çektim. y0LLar arşı buLur diL tutuLur ama yine de sahibi budur yani emre aşığım diye kişiLiği yere serme sert bir içki aLdım şimdi ben de damLaLarda s0n buLdu y0LcuLuk c0k acıysa banane eee kanadım bugün anLarım yarın biLki artık öLüm c0k yakın ohhoo bana bi baksana mokoko gine de 0rada bir Lahza n0Luy0 kafiLe siLahLa geLir ya da mono bi mukabeLe şu anda patLıy0 evLerimize kadar giren agresif tutumsa tam 0Larak depresif şairane hayat aşksa redefize s0nunda yine buLdu beni. n0Ldu yaşam önü yine geLir aşamaLar y0Lun önü kapaLı burada dur ve bekLe daLLar yeşerir eLbet 0Lmadı demek her tarafta maLLar engeL 0Lmaz sana b0şver eLLerini saLLa d0gmayan bedenLeri katLeden bir siLah z0rLama beni dünkü sümsük 0Ldu iLah k0LLarım kan icinde kaLdı 0Ldum kiLLa yargıLa ama beni sucsuzum vaLLa biLLa damLaLarda s0n buLdu y0LcuLuk c0k acıysa banane eee kanadım bugün anLarım yarın biLki artık öLüm c0k yakın | |
|