Aslına bakarsan lüzusuz cümleler kurmak degil nihayetimBunca yalananlardan sonra kurulmamıs bir cümle kaldıysa aramızda onları toparlıyorum farzet
Kısada olsa yasadıgımız her anın degerinin oldugunu düsünmüstüm iste bu yüzdendir ki dolandırmayacagım sözcüklerimi
Artık beni anlamayan gözlerine bakıp ifade yoksunu gibi hissetmekten bıktım kendimibana verdigin bütün zararlar için öncelikle
tesekkür borçluyumSana olgunlasmamı kendi kendimi büyütmemi sagladın senNe var ki farkına varamadıgım tek sey ben içimde büyürken artık sıgmadın içimeO kadar büyüdüm ki sen çok küçüldün yanımdaYukarıdan uzattıgım elimi hep beni asagılara çekmek için kullandın
iliski adına hala birsey kaldıysa geriye benden senden benden iliskimiz adına özür diliyorumBütün yasanan duygu katmanlarından seni oldugun yerden alıp yüceltirken ezilecegim aklıma bile gelmemisti sana güzel sarkılar söylerken Ask makamında sahsıma ait bırak bir nota duymayı hep "S"lere takıldım sayende
Sayende yavasladım halsiz kaldım
Elimi yüregimi ve sana verdigim ne varsa hepsini bir hamlede çekiyorum hayatından üzgünün senin adına kaybettigin için üzgünün kendi adıma acınacak bir halde olan bir adamı yüzüstü bıraktıgım için
Kendimi çıkarttım bu oyundan sen kaldın geriye toplanamamıs hep eksik bedeninle
Adını yanlıs koymusum senin,özür dilerim
Elveda